loader image

Απολογισμός

Νοέ 7, 2021 | εργαστήριο υφαντικής ΕΡΓΑΝΗ

Ένα ακόμα καλοκαίρι τελείωσε και μας γέμισε με διαφορετικά συναισθήματα.

Από τη μια, χαρά γιατί είδαμε ξανά το νησί μας με κόσμο, συναντήσαμε τους παλιούς μας πελάτες και γνωρίσαμε νέους, φτιάξαμε ένα σωρό ξεχωριστές δημιουργίες, συμμετείχαμε στην έκθεση ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΙΑ. 

Από την άλλη, ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο αγωνία και θλίψη με τις φωτιές να καταστρέφουν πανέμορφα δάση, σπίτια και χωριά ολόκληρα.

Και τώρα, το μυαλό μας τριγυρίζει στα Χριστούγεννα, ετοιμάσαμε ξανά παλιά αγαπημένα σχέδια αλλά και μερικά καινούργια.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν.

 

Ετικέτες: ergani, weaving, workshop
γ γ γ

Pin It on Pinterest

ERGANI weaving workshop
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.